ANDRA SIDOR
AM broadcast transmitter
Vanliga frågor och svar

Var har ni gjort av introsidan?

Den är borttagen sedan länge då den bara var onödig.


Vad ligger den här sidan på för server, och vad består den av?

Servern är en HP ProLiant ML310 G1, modifierad för att passa i ett 19"-rack. Operativsystemet ligger på original-SCSI-disken, och all data ligger på fyra 1TB-diskar konfigurerade till 2TB RAID 10.


Vilken programvara används till att rita upp kopplingsscheman och kretskortslayouter?

Orcad Capture CIS samt Orcad Layout Plus användes fram till 2015. Efter det Altium Designer.


Hur gör jag med Elfa-kundvagnsfilerna?

Efter att Elfa för ett tag sen bytte system för webbutiken har vi inte lyckats få till en automatisk uppladdning av kundvagnen.


Jag kan inte skriva ut kretskortslayouterna i rätt storlek. Hur ska jag göra?

Du måste använda ett program med vilket du själv kan bestämma exakt storlek på utskrifterna. Exempel på sådana program är ACDSee, IrfanView och Photoshop. Det är möjligt att du kan förminska utskrifter i inställningarna för skrivaren. Det är dock lite omständligt.


Jag vill inte modda min dator själv. Får jag skicka den till er så moddar ni den åt mig?

Nej, du får inte skicka den till oss. Det finns inget utrymme för det, varken i tid eller plats. Det skulle dessutom gå på en smärre förmögenhet för dig i bara fraktkostnader. Plus att vi inte jobbar gratis. Det är verkligen värt de kronor du sparar genom att modda själv.


Porosguiden.se
© The Mad Modders 2003 - 2022
The Mad Modders tar inget ansvar för vad du gör med den information som finns på denna sida. Innehållet tillhör The Mad Modders och får ej användas, kopieras eller på annat sätt spridas utan tillåtelse av The Mad Modders.