The Mad Modders

Välkommen till diskussionsforumet
Aktuellt datum och tid: fre 23 jun 2017, 00:13

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 8 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Monitor dummy
InläggPostat: lör 16 aug 2003, 13:12 
Offline
Domänadministratör

Blev medlem: lör 15 feb 2003, 14:39
Inlägg: 567
Om ditt grafikkort ställs om till TV-utläge automatiskt med bara teven ikopplad, och TVTool vägrar fungera pga detta, så är detta ett bygge för dig.

Läs artikeln


Senast redigerad av Madmodder sön 10 jul 2005, 14:13, redigerad totalt 1 gång.

Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: lör 16 aug 2003, 19:57 
Offline

Blev medlem: sön 16 feb 2003, 21:20
Inlägg: 26
Ort: Västerås
ååå vilken fin artikel :D

_________________
8,5+9,8t-4,9t²=10


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: mån 18 aug 2003, 16:31 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön 4 maj 2003, 21:34
Inlägg: 176
Ort: Gävle
Hhehe, det ser fabriks gjort!!

_________________
ADiS SiDA


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: sön 5 okt 2008, 12:19 
Offline

Blev medlem: fre 3 dec 2004, 21:17
Inlägg: 16
Ort: Knivsta
Jag har ett problem! Jag kör FreeNAS på en burk, och tanken är ju att den skall stå och gå själv, samt administreras via Webbgränssnittet.

Det gör att den inte behöver skärm/tangentbord/mus inkopplad. Nu vill jag att den skall starta utan att ha det inkopplat och det funkar förutom skärm. En skärm måste vara inkopplad för att den skall starta. Problemet är att jag kan ju inte kolla vad den säger under uppstarten när jag inte har någon skärm inkopplad :s och således vet jag inte vad felet kan vara!

Skulle den här Dummyn kunna vara en lösning?


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: sön 5 okt 2008, 13:09 
Offline
Domänadministratör

Blev medlem: lör 15 feb 2003, 14:39
Inlägg: 567
Den borde funka, eftersom grafikkortet tycker det "känns" som det sitter en skärm inkopplad. Det är ju bara att prova. Är ju inte särskilt dyrt, och inget kan gå sönder. ;)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: sön 5 okt 2008, 13:22 
Offline

Blev medlem: fre 3 dec 2004, 21:17
Inlägg: 16
Ort: Knivsta
Tackar! Blir till att testa då! :)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: lör 11 okt 2008, 19:42 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: lör 11 okt 2008, 19:05
Inlägg: 31
Ort: Korvlandet
det är bra men lite toookigt ::) :p~ x(

_________________
HEJ HEJ!!! Bääääääääääääääääveeeer!!

Kul körv

Jag tycker korv med pölsa och kethup är gott! :D
*stolt*

Här är en sid du kansche tyker omm!


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: sön 11 jan 2009, 22:02 
Offline

Blev medlem: fre 3 dec 2004, 21:17
Inlägg: 16
Ort: Knivsta
CirruZZ skrev:
Jag har ett problem! Jag kör FreeNAS på en burk, och tanken är ju att den skall stå och gå själv, samt administreras via Webbgränssnittet.

Det gör att den inte behöver skärm/tangentbord/mus inkopplad. Nu vill jag att den skall starta utan att ha det inkopplat och det funkar förutom skärm. En skärm måste vara inkopplad för att den skall starta. Problemet är att jag kan ju inte kolla vad den säger under uppstarten när jag inte har någon skärm inkopplad :s och således vet jag inte vad felet kan vara!

Skulle den här Dummyn kunna vara en lösning?


Ville bara meddela att det funkade toppen! Tackar!!


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 8 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010