The Mad Modders
http://madmodders.se/forum/

Någon som vill hjälpa mig med en fjärrkontroll?
http://madmodders.se/forum/viewtopic.php?f=1&t=189
Sida 1 av 1

Författare:  TobbeH [ tor 13 apr 2006, 13:37 ]
Inläggsrubrik:  Någon som vill hjälpa mig med en fjärrkontroll?

Jag skulle behöva hjälp/tips eller om någon helt enkelt mot betalning skulle kunna bygga om en fjärrkontroll åt mig. Jag skulle önska ett par ombyggda fjärrkontroller till en dvd, där man endast skapar tex 4 stora knappar - 1, 2, 3 och 4, utifrån fjärrkontrollen. Man ska alltså endast kunna välja dessa knappar att trycka på och dessa knappar skall monteras utanpå en specialbyggd monter.

Några tips eller någon som helt enkelt skulle kunna ha den tiden att mot betaning göra detta? Maila ts_hansson@yahoo.se eller skriv tillbaka här tackk!

Författare:  Madmodder [ tor 13 apr 2006, 20:22 ]
Inläggsrubrik: 

Det allra enklaste är ju att köpa 4st stora återfjädrande slutande enpoliga knappar, öppna fjärrkontrollen, och sen löda fast sladdar direkt på kretskortet där de önskade knappfunktionerna sitter, och sen dra dem till de nya knapparna. Inte så snyggt, men montern är väl inte genomskinlig? :)

Författare:  TobbeH [ tis 18 apr 2006, 10:49 ]
Inläggsrubrik: 

Den är faktiskt genomskinlig :D Men det går ju att lösa.. det estetiska är det jag kan. Det tekniska är ja usel på. Vart kan ja köpa dessa typer av knappar?

Författare:  Madmodder [ tis 18 apr 2006, 18:18 ]
Inläggsrubrik: 

Här är en sammanställning över Elfas tryckströmställare. Den typ du ska ha är enpolig och momentan, dvs den ska fjädra tillbaks. De flesta är så.

Sen ska det finnas att köpa såna fina färgglada tryckknappar som används i arkadspel i spelhallarna. Kommer dock inte ihåg var man kan hitta dem...

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/